Sivut

maanantai 1. kesäkuuta 2015

Esittelyssä; Samuli

Olen syntyperäinen Espoolainen. Olen esiintynyt Scandinavian Hunkseissa vuodesta 2001 ja olen yksi ryhmän perustajista. Ennen Hunkseja opiskelin opettajankoulutuslaitoksessa Turun yliopistossa ja työskentelin Helsinki Clubilla baarimikkona. Jossain vaiheessa kuitenkin esiintyminen ja show-business vei mukanaan ja ymmärsin, ettei ala-asteen opettajan ura olisikaan ehkä minua varten.
Perustimme Hunksien ympärille yhtiön muutaman ystävyksen kesken ja siitä lähti tämä monivuotinen taival Scandinavian Hunksien parissa, joka edelleen jatkuu vahvana. 
Palo esiintymiseen lähti minulla alun perin itsensä voittamisen halusta, sillä en ollut nuorempana mitenkään innokas olemaan huomion keskipisteenä vaan pikemminkin pelkäsin jopa koulussa pidettäviä esitelmiä tai viittausvuoroakin. Kuitenkin jossain alitajunnassa oli halu voittaa tämä pelko, joten tässä työssä tarjoutui loistava tapa tähän itsensä toteuttamiseen ja pelkojen voittamiseen. 
Jo toista vuosikymmentä esiintyneenä ja tuhansia keikkoja tehneenä voin edelleen sanoa, että yksikään keikka ei ole samanlainen ja jokaisen keikan ja keikkapaikan muistaa. Keikkamatkailu loistavassa porukassa on myös yksi tekijä, miksi tästä työstä nauttii. Missä muussa työssä voi lähteä parhaiden kavereiden kanssa matkustamaan eri kaupunkeihin niin Suomessa kuin ulkomaillakin, majoittua hyvissä hotelleissa, päästä valmiisiin ruokapöytiin ja päästä esiintymään ykkösyökerhoihin, teatterisaleille tai suuriin tapahtumiin. 
Niin sanottu arkityö sujuukin sitten Hunksien taustalla olevan tuotantoyhtiön pyörittämisessä, joka tarjoaa hyvää tasapainottavaa arkea ja normaalia päivärytmiä viikkoon. 
Scandinavian Hunksit eivät ole siis minulle työ vaan enemmänkin elämäntapa! 

Mottoni: Elämässä eivät kaduta niinkään ne tehdyt asiat vaan ne tekemättä jätetyt. 5 faktaa minusta:
- Olen toiminut luokanopettajana sekä liikunnan opettajana Espoossa Tiistilän koulun ala-asteella. 
- Pelaan aktiivisesti Clash of Clansia. 
- Haaveammattini nuorena oli kitaristin tai poliisin ura. 
- Olen koulutukselta Henkilöstöjohtamisen tradenomi. 
- Olen hypännyt laskuvarjolla keskelle jonkun puutarhaa Helsingissä.

-Samuli


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti