Sivut

perjantai 11. syyskuuta 2015

Ice Breaker kiertueprojekti – Yhteenvetoa harjoituskaudesta

Aloitimme ryhmän kanssa Ice Breaker- kiertueen varsinaisen harjoituskauden maanantaina 27.7. Helsingin Töölö Gymillä.  Peilisali odotti täyttymistään reilu 15-henkisen rautaisen esiintymisalan ammattilaisen marssiessa sisään täynnä intoa ja halua tehdä show ja kiertue, joka antaa faneille, erityisesti naisille mieleenpainuvan ja unohtumattoman kokemuksen. 
Me Hunkseina haluamme, että naiset kokevat aina olevansa tervetulleita viettämään iltaa kanssamme ja nauttimaan showstamme. Toivotamme myös miehet lämpimästi tervetulleiksi, sillä kyllähän viisas mies ymmärtää tulla sinne missä hameväkeä riittää. 
Harjoituskausi huipentuu kiertueen ensi-iltaan lauantaina 26.9. Silja Galaxy – laivalla Turusta Tukholmaan, johon mennessä yhdeksän tiivistä viikkoa uusien koreografioiden työstämistä on saatu päätökseen. 


Varsinainen show´n ja kiertueen suunnittelu aloitettiin jo alkuvuodesta kapellimestari Petri ”Mauno” Ahosen johdolla, jolloin koko ryhmän vahvuudella kokoonnuttiin yhteen, jaettiin ajatuksia ja tuntemuksia menneestä, Hunksien nykytilanteesta sekä tulevaisuudesta. Mietimme jopa kokonaan leikin jättämistä kesken - lopettamista. Niin Hunksien sisällä kuin elämässä yleensäkin tarvitaan aika ajoin kriisejä, jotta asiat alkavat kulkemaan oikeaan suuntaan, jotta tapahtuu kasvua ja kehitystä, muutosta parempaan. Sinä päivänä me kuitenkin teimme yhteisen päätöksen sitoutua ryhmän toimintaan ja yhteisiin tavoitteisiin entistä vahvemmin. Pohdimme perusteellisesti toiminta-ajatustamme, sitä mitä tehdään, kenelle tehdään ja miksi tehdään. Pääsimme samalle taajudelle ryhmän sisällä ja vahvistimme yhteistä visiota. Niin pääsimme projektissa alkuun suunnittelemaan shown rakennetta, teemoja, äänimaailmaa, musiikkeja ja kaikkea mitä harjoituskautta varten tulee olla paketissa.
Nyt puristamme viimeiset viikot kasaan harjoituksissa, jotta olemme valmiina ja ennennäkemättömässä iskussa ensi- illan koittaessa. Hienointa koko harjoituskaudessa on ollut nähdä sisäisesti motivoitunut ryhmä innostavan toiminnan äärellä kulkemassa kohti yhteistä päämäärää. Kauteen on kuulunut lukuisia haasteita, joista on selvitty tukemalla toinen toisiamme. On ollut loukkaantumisia ja väsymys on painanut kaikkia – uskokaa pois että 3-4 tunnin harjotukset päivittäin 5-7 päivänä viikossa muiden töiden, mahdollisen perhe-elämän, kuntosaliharjoittelun (ryhmän jäsenyys kun vaatii jatkuvaa omasta kunnostaan ja ulkonäostään huolehtimista) sekä muun arki-elämän ohella ei ole helppoa. Kaiken yhteensovittaminen vaatii tarkkaa aikatauluttamista, sekä joustamista monesta suunnasta. Harjoituskauden aikana on myös kuvattu uusia promootiokuvia, joihin valmistautuminen dietteineen on tuonut oman mausteensa keitokseen. Itse toimintaterapeuttina ja personal trainerina aikaa ja ajatusta on kulunut vielä kuntoutusalan lisäopintojen suorittamiseen sekä täysipäiväiseen ammatinharjoittajuuteen siirtymisen suunnitteluun. 
Loppuun haluan kiittää vielä henkilökohtaisesti läheisiäni kaikesta jaksamisesta ja tukemisesta, Hunks- veljiä siitä että edelleen pidetään yhtä, ryhmän uusia ”kokelaita” siitä että olette hypänneet mukaan remmiin huikealla tsempillä, ryhmän johtoa esimerkillisestä johtamisesta, upeita koreografejamme innostavista ja tarpeeksi haastavista koreografioista, ja tietysti kaikkia faneja siitä, että olemme saaneet olla kaikki nämä vuodet etuoikeutetussa asemassa tekemässä esiintymistyötä jota rakastamme. 
Olemme hyvässä aikataulussa harjoitusten suhteen tällä hetkellä ja uudet teemat sekä koreografiat alkavat muotoutua meidän näköiseksemme. Sen minkä aloitimme, tulemme viemään tyylillä loppuun. 
Lainatakseni lähiaikoina edesmennyttä henkisen kasvun opettajaa ja kirjailijaa Wayne W. Dyeria: 
 ”Sen tekeminen, mitä rakastat, on perusta sille, että elämässäsi on runsautta.” 

Me nautimme siitä mitä me teemme ja odotamme, että pääsemme hurmaamaan yleisömme uuden kiertueen myötä. Tervetuloa viihtymään kanssamme! Rakkaudesta lajiin ja takaisin harjoitusten pariin...

-Tanssikapteeni Matias/ Scandinavian Hunks- 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti