Sivut

torstai 9. huhtikuuta 2015

Antin arkiduuni

Tässä hieman kerrontaa meikäläisen arjesta.
Toisin kuin monella muulla kundilla minun arkityöni ei ole yhteydessä urheiluun, hyvinvointiin tai esiintymiseen. Arkipäivät istun puku päällä kravatti tiukasti kaulassa toimistolla tai asiakkaiden luona.
Normaali arkirutiineihini kuuluu asiakassuhteiden rakentaminen, asiakkaiden kontaktointi sekä neuvottelut asiakkaiden kanssa. Pääosa ajastani kuluu siis toimistolla tai asiakaskäynneillä. Viralliselta titteliltäni olen Account Manager ja työ itsessään on olemassa olevien asiakassuhteiden hoitoa sekä uusien asiakkuuksien hankkimista.Normaalin työpäivän jälkeen suuntaan useimmiten salille. Hunks-keikkailun kannalta olennaista on pysyä kunnossa joten säännöllinen treenaaminen ja tarkka ruokavalio ovat näin arkipäivää.
Nautin arkityöstäni erittäin paljon ja uskon, että tästä syystä olen myös hyvä siinä mitä teen. Paras fiilis tulee kuitenkin siitä kun perjantaina saa pitkän työpäivän jälkeen istua kundien kanssa keikka-autoon ja vaihtaa toimisto-moodista rentoon keikka-moodiin. Tässä on kaksi täysin eri maailmaa jotka kompensoivat toisiaan hyvin. Vaikka toimistollakin on rento tunnelma, on siinä kuitenkin oma juttunsa jota on vaikea kuvailla kun hyppää ukkojen kanssa keikka-autoon ja suuntaa nokan kohti illan esiintymispaikkaa. Monesti mietin, että asiat on omalla kohdalla erittäin hyvin kun saa tehdä kahta hommaa mistä molemmista nautin täysillä. Tämä on elämäntapa mistä ei koskaan haluaisi luopua.Keikkailussa parasta on huippuporukka. Tätä hommaa tekee täysin rakkaudesta lajiin ja tähän porukkaan. Ei sitä muuten jaksaisi pitkien duuniviikkojen jälkeen kierrellä vielä ympäri Suomea tai matkustella ulkomaille esiintymään. Viimeistään lavalle astuessa unohtuu se arki-Antti ja pääsee täysin esiintymis fiilikseen. Sitä fiilistä ei voita mikään!
Mahtavaa Kevättä!

-Antti


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti