Sivut

torstai 24. syyskuuta 2015

Kimmon mietteitä

Uuden Hunks Icebreaker-show´n treenit käynnistyivät Heinäkuun lopulla. Intoa puhkuen lähdin sitä toteuttamaan, sillä onhan uusi show tervetullut piristysruiske koko ryhmälle. Samaan aikaan aloitin pienen välidieetin, tarkoituksena saada napakka show-kunto syksyksi.
Ensimmäiset viikot menivät mallikkaasti. Tanssikuviot jäivät mukavasti mieleeni ja kroppa kiristyi. Kuukauden treenaamisen jälkeen aloitin opiskelemaan radiotoimittajaksi, tiedostaen että syksystä tulee kiireinen koulun, treenien ja dieetin ohella. Tämän lisäksi tein keikkaa viikonloppuisin. 
Jalka alkoi painamaan ja väsymys iski. Parisen viikkoa sitten mietin mielessäni; jaksanko koko tämän rumban? Koulussa tehtäviä kasaantui päivittäin ja halusin tottakai suoriutua tehtävistä mahdollisimman hyvin. Pitkät päivät tehtävien parissa ja siihen päälle iltaisin treenit + koko muu elämä, olin tilanteessa että halusin jättää Hunksit. Kuitenkin mielessä pyöri jatkuvasti ajatus, tämä on vain väliaikaista ja se sai jatkamaan. Viikko kerrallaan mentiin eteenpäin. 
Nyt olemme siinä tilanteessa, että ensi-ilta häämöttä parin päivän päästä. Loppusuora on edessä ja maali näkyy jo! Kroppakin on kiristynyt mukavasti, yli kymmenen kiloa jo lähtenyt! Se mikä sai jatkamaan vaikeidenkin vaiheiden läpi on hyvä porukka. Ei ole ihme, että meidän porukasta kun kysyy, kuinka tärkeä ryhmä on sinulle, vastaukseksi saa: se on kuin toinen perhe. Hyvällä hengellä ja ystävien tuella pääsee pitkälle. Kaikilla meillä on hyviä ja huonoja aikoja, silloin läheiset nousevat arvoon arvaamattomaan. Näille veljille täytyy nostaa hattua ja antaa iso kiitos, he ovat sen ansainneet! 

Tuleva show tulee olemaan takuuvarmaa Hunks-viihdettä ja ylpeänä saan olla siinä mukana! Show´ssa huokuu seksikkyys ja maskuliinisuus, mutta myös veljeys ja ystävyys. Nämä asiat kiteyttävät yhteen sen, kuinka varmasti voin sanoa tämän olevan kaikkien aikojen Hunks-show! 
Kohta pääsemme esittämään sen yleisölle, henkilökohtaisesti odotan sitä päivää enemmän, kuin pikkulapsena joulupukkia. Nähdään keikoilla ja iloa syksyyn! 

Hunks-Kimmo ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti