Sivut

maanantai 21. syyskuuta 2015

Petteri kasvohoidossa

Aurora Skin Clinic

Uuden show´n ensi-ilta lähestyy, joten halusin hoitaa kasvojen ihon kuntoon ennen sitä.
Yhteistyön merkeissä pääsin kokeilemaan HydraFacial-kasvohoitoa.

Ennakkofiilikset kasvohoitoon lähtiessäni olivat erittäin kiinnostuneet sillä vaikka olen kasvohoidoissa pari kertaa vuosittain käynyt jo pitkään, ovat ne aina olleet kosmetologin tekemiä peruskasvohoitoja.
Nytkään en tarkalleen tiennyt millaiseen hoitoon olin menossa, ainoastaan sen tiesin että ihan perinteisestä hoidosta ei ollut kyse, ja sen tekisi sairaanhoitaja Pia Airaskorpi. Tämä asetelma loi tilanteesta kieltättä kiehtovan ja jännittävän.


Paikkana Aurora Skin Clinic näytti vakuuttavalta, siistiltä ja tyylikkäältä. Ensimmäinen fiilis oli se että oikeasti olin tullut alan ammattilaisten hoidettavaksi.

Itse hoito olikin kaikkea muuta kuin kuvittelin, koska en edes tiennyt että kasvohoitoja voi tehdä muuta kuin käsillä, sormenpäillä ihoa puristellen sekä erilaisia voiteita käyttäen.
Hoito tehtiinkin ilman varsinaista sairaanhoitajan koskemista ihooni, laitteita siis käyttäen. Laite oli pieni imurin tyyppinen, ja äärimmäisen miellyttävä!
Missään kohtaa käsittelyä minua ei puristeltu naamasta eikä hoito tuntunut mitenkään epämiellyttävältä - ei missään kohtaa.
Hoitoon olisi helppoa ollut nukahtaa, koska se tuntui mukavalta eikä kipua lainkaan. Hoidon jälkeen olin hyvin kiinnostunut näkemään lopputuloksen sillä tiesin että hoito kuin hoito niin oli todennäköistä että kasvoni punottaisi ja olisi "käsitellyn" näköinen. Jopa vähän jännitti asia kun oli tärkeä palaveri heti käsittelyn jälkeen!
Mutta itselläni kävi hyvä tuuri sillä oma ihotyyppini mitä ilmeisemmin on sen tyyppinen että se ei reagoinut juuri mitenkään käsittelyyn sillä kun kysyin tunnin päästä ihmisiltä että näkeekö että olen ollut kasvohoidossa niin kaikki sanoivat että ei mitenkään.
Olo oli aivan mielettömän raikas ja puhdistunut heti käsittelyn jälkeen, ja se sama fiilis on jatkunut siitä asti. Välillä huomaan sormillani kokeilevan huomaamattani kasvojeni ihoa, koska se tuntuu yhä todella puhdistuneelta ja raikkaalta.

Kokemus oli erittäin miellyttävä edellä mainitun lopputuloksen, täysin kivuttoman tekotavan sekä sen vuoksi että tunsin koko ajan olevani ammattilaisen käsissä.
Itse olen aina suosinut ajatusta että käyn kasvohoidossa kun vuodenaika vaihtuu, eli kolme-neljä kertaa vuodessa, eikä enää ole kahta kysymystäkään missä aion sen tehdä.

Lisätietoja tehdystä hoidosta sekä yhteystiedot löydät täältä

Arvomme myös yhden lahjakortin (arvo 96€) kyseiseen hoitoon. Jätä kommentti ja osallistut arvontaan.


-Petteri


12 kommenttia:

 1. Tänki pärstä kaipais käsittelyä ;)

  VastaaPoista
 2. se nipistely on ihan kauheeta! HydraFacial kuulostaa siltä, että se sopisi myös mun super pinta-kuivalle iholle ♡

  VastaaPoista
 3. tän postauksen myötä alan ehkä kallistuu tohon hoitoon muiden mietittyjen sijaan! Ois ihan okei 20v synttärilahja ;)

  VastaaPoista
 4. Kyllä kelpais kasvohoito 😍🙋

  VastaaPoista
 5. Mukana mukavassa arvonnassa :)

  neeakristiina@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Kyllä kiitos :) viime kerrasta on jo aikaa..

  VastaaPoista
 7. tää olis ihana piristys opiskelujen ja työn täyteiseen syksyyn :)
  tiia.nykanen@student.laurea.fi

  VastaaPoista
 8. Kuka voitti lahjakortin?

  VastaaPoista
 9. Lahjakortti Aurora Skin Clinicille on arvottu vastanneiden kesken ja onni suosi tällä kertaa neea Kristiinaa. Olemme voittajaan sähköpostitse suoraan yhteydessä. : )

  VastaaPoista