Sivut

perjantai 23. lokakuuta 2015

Nenäpäivä

Olemme olleet mukana Nenäpäivä-kampanjassa jo vuodesta 2012, koska haluamme olla tukemassa hyvää asiaa omalta osaltamme eli innostaa suomalaisia auttamaan yhdessä kehitysmaiden lapsia. Tämä kampanja on muutenkin hyväntuulinen ja hauska kokonaisuudessaan ja sopii meille hyvin, koska Hunksit osaavat heittäytyä tällaiseen ja tuoda esiintymisellään kampanjaan omaa hyvänhenkistä ja ei niin vakavaa puolta. 

Tänä vuonna on sitten tehtävänä tuunata oma nenä jokaisen käyttäjän ja tilanteen mukaisesti. Hunksit ovat mukana myös tässä ja videoita sekä kuvia Hunks-nenien tuunauksesta tullaan jakamaan Hunksien Facebookissa ja Instagrammissa koko kampanjan ajan. Tämän vuotinen Nenäpäivä-keräys startattiin Helsingin Kamppikeskuksessa järjestetyssä tapahtumalla, jossa pääsimme esittelemään pieniä makupaloja uuden Ice Breaker Shown hengessä. 
Kampanja huipentuu Nenäpäivä-show´hon 6.11.2015 Yle TV2-kanavalla, jossa olemme mukana. Muista katsoa Nenäpäivä-show täynnä sketsejä, musiikkiesityksiä ja koskettavia tarinoita kehitysmaista sekä tietenkin, mitä Hunkseilla on tarjottavanaan kyseisessä lähetyksessä.


Tässä vielä loppuun Nenäjumppa video vuodelta 2012 :)


Lisätietoa nenäpäivästä löydät täältä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti