Sivut

torstai 5. marraskuuta 2015

Scandinavian Hunkseilla on nyt oma risteily!

Noin kuukausi takaperin Silja Linen M/S Galaxylla sai ensi-iltansa, tai tarkemmin sanottuna ensi-risteilynsä Scandinavian Hunksien Ice Breaker Cruise ja samalla myös Hunksien ennennäkemätön Ice Breaker Show. 


Uutta show´ta rakennettiin yli puoli vuotta ja tulos oli sen arvoinen. Kun show toimii näkee sen yleisöstä ja sen reaktioista välittömästi. Sekä tietysti show´n jälkeen yleisön välittömästä palautteesta. Ice Breaker -risteilyt Hunksien isännöiminä saivat jatkoa lokakuun lopulla, kun Hunksit valtasivat Tallink Siljan M/S Baltic Queenin ja sen jälkeen M/S Baltic Princessin. 
Näistä molemmat laivat täynnä, joten sana Itämeren parhaista bileristeilyistä lienee levinnyt laajemmaltikin näin lyhyessä ajassa. Kaikkihan eivät sitä toki vielä tiedä, mutta risteilyillä luvassa on varsinaisen jäätävän show´n lisäksi myös risteilyvieraiden vastaanottoa, biletystä Hunksien kanssa aamun pikkutunneille asti sekä nimmarinjakoa ja lukuisten selfieiden ottamista. 
Eli loistavaa meininkiä 23h putkeen. Se on myöskin tullut selväksi, että Hunksit saapuvat laivaan ensimmäisinä, jättävät discon viimeisinä ja poistuvat laivasta vasta kun on ihan pakko. Välillä shoppaillaan sitten tax freessä tuliaisia, jossa Villelle ja Petterille tarttuikin mukaan melkoiset läjät uusia tuoksuja ja muuta kosmetiikkaa. Onneksi laivoilla on näihin laajat valikoimat yhdistettynä edullisiin hintoihin, joten kosmetiikkatuotteet on seuraavaksi vuodeksi nyt varastossa jokaisella miehellä. Seuraava risteily onkin sitten ruotsalaiselle yleisölle M/S Galaxylla, joten spiikit pitää vielä harjoitella ruotsiksi ja englanniksi, jotta saavutetaan joka kansalaisuus kunnolla ja saadaan Hunksien sanomaa levitettyä entistä laajemmalle ja rajojen ylitse. 

Tässä hieman kuvapankkia laivan show´sta, mutta livenähän se on koettava, ei siitä muuten tarpeeksi irti saa. Eli ei muuta kuin mukaan Itä-meren aalloille, Hunksit pitävät teistä kyllä huolen. 

Matkavaraukset seuraaville risteilyille osoitteesta: www.tallinkisilja.fi
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti