Sivut

torstai 12. marraskuuta 2015

Matiaksen vinkit syysväsymyksen selättämiseen


Viimeiset kuukaudet ovat olleet täynnä haasteita niin henkilökohtaisessa- kuin työelämässäkin. Unet ovat paikoittain jääneet hyvin vähälle, stressitaso ollut korkealla ja väsymys painanut. Pimeä vuodenaika ei ainakaan ole helpottanut asiaa,vaikka toki kaunishan tämä Suomen syksy on.Kun elämä kuluttaa olisi ensiarvoisen tärkeää keskittyä hyvinvoinnin ja palautumisen perustekijöiden huomiointiin - riittävään lepoon ja monipuoliseen ravintoon. Kokemuksen syvällä rinta-äänellä voin todeta, että keho ja mieli elpyy paremmin hyvin nukutusta yöstä ja ravitsevasta aamupalasta kuin piristämällä itseään univelkaisena vodka-batteryllä - tätäkin kompensaatiokeinoa olen joskus viikonloppuisin kokeillut :-) 


Heti herättyäni ennen syömistä join sitruuna-vettä johon sekoitin glutamiini-jauhetta, jonka jälkeen kupillinen mustaa kahvia teelusikallisella kookosöljyä. 
Kuvassa näkyy tämän aamuinen ateriani, jossa olen hiilihydraatteja karsinut tulevan esiintymisreissun vuoksi Tukholma-Turku-Tukholma laivaa varten. Munakas (kuvasta puuttuu ananas ja kirsikkatomaatit lisätäytteenä), kalaöljyt ja D-vitamiini ja spirulina tabletit.


Tai sitten sitten torkutin herätystä ja kaikki tämä jäi tekemättä - sekin on mahdollista :-) 
Ehdittekö te tehdä aamupalaa ja minkälaista? 


Mukavaa viikkoa kaikille! 

-Tanssikapteeni MatiasEi kommentteja:

Lähetä kommentti