Sivut

maanantai 7. joulukuuta 2015

Logomo 27.11.15 Megaparty

Turun Logomossa oli 27.11. Megaparty-tapahtuma joka keräsi yli 2000 ihmistä. Esiintyjinä oli Hunksien lisäksi Jari Sillanpää ja Neljänsuora. Tässä muutamia kuvia Logomon lavalta ja lavan takaa.

Lisäksi Tanssikapteeni Matias ja yksi ryhmän uusimpia jäseniä, Jegu kertovat muutamalla sanalla tunnelmiaan keikalta.


Photo by: Aki Stålhane
Photo by: Aki Stålhane

Photo by: Aki Stålhane


Photo by: Aki Stålhane

Olen aina esiintymisessä arvostanut eniten vuorovaikutusta yleisön kanssa, sinänsä en siis koe isoa lavaa tai tapahtumaa sen huonompana tai parempana yökerho keikkaan verrattuna. 
Logomo kuitenkin palautti mieleeni tapahtuman luonteen ja esiintymispuitteidensa puolesta vuoden 2009 Hot n cold - konserttisalikiertueen, joka oli henkilökohtaisella urallani ensimmäinen varsinainen kosketus isoihin lavoihin. Samat perhoset pörräsivät vatsassa kun oli aika astua Turussa "parrasvaloihin". Aika-ajoin tämäntyyppiset isot arena-keikat ovatkin mukavaa vaihtelua normaaliin yökerhokiertueeseen verrattuna.

-MatiasPhoto by: Aki Stålhane


Joo, aivan sairas energisyys synty heti kun näkee ja toteaa että nyt on jättilava kyseessä ja älyttömän paljon ihmiä tulossa näkee uutta showta. Muistan vain pieniä hetkiä esityksestä varmasti adrenaliinin takia jonka aiheutti huutava yleisö ja halu näyttää parasta suoritusta ja saada ne huutamaan ja haluamaan koko ajan lisää. Hurmata jokainen sielu oli tavoite. Aika monta sydäntä saatiinki sykkimään kovaan tahtiin ja se tuntu lavalla onnistumiselta.

-JeguEi kommentteja:

Lähetä kommentti