Sivut

tiistai 8. maaliskuuta 2016

Naistenpäivä

Naistenpäivä, mitä se merkitsee minulle?
Tietyllä tapaa koen, että Scandinavian Hunksin roolissa vietän naistenpäivää 365 vuorokautta vuodessa. Meidän toimintamme keskiössä on nainen, joka on myös merkittävin inspiraation lähteemme. Naistenpäivä itsessään on hyvä tilaisuus osoittaa erityiskiitosta kaikille naisfaneillemme tuesta ja kannustuksesta vuosien varrella. Kiitos. 


Miten hellisin tai muistan naista naistenpäivänä? 
Eräs lempinäyttelijöistäni, Matthew McGonaghey muotoili osuvasti, että suurin asia mitä isänä voit lapsillesi tehdä on näyttää kuinka rakastat heidän äitiään. Olen pienen pojan isä, ja vaikka lapseni äidin kanssa asiat eivät onnistuneet suunnitelmiemme mukaan ja tiemme erkanivat, voi toista kohtaan silti käyttäytyä rakastavasti ja kunnioittavasti. Naistenpäivän kunniaksi haluaisinkin antaa tällä kertaa miehille kaksi omasta mielestäni tärkeintä vinkkiä, mikäli olet suhteessa naisen kanssa: 
1. Ole avoin ja uskalla paljastaa itsesi – kaikkine virheinesi ja epätäydellisyyksinesi. Todellinen rakkaus elää vapaudessa ja se vaatii rohkeutta asettaa itsensä haavoituvaan tilanteeseen. Jos oikea ihminen on sinun vierelläsi, hän ei riko sinua. 
2. Ole läsnä. Kaikella on aikansa ja paikkansa – pidä huoli että kun olet kotona niin sinulla on myös aikaa keskittyä naiseen ja kuunnella häntä. Ehdit huolehtia raha-asioista, töistä ja muista velvollisuuksista muullakin ajalla. Pienikin hetki jakamatonta huomiota voi tehdä ihmeitä. Ja muutama ehdotus vielä sinkkumiehillekin: Eläkää täydestä, nauttikaa vapaudesta ja muistakaa hieman kiusata naisia – tytöt kyllä tykkää.  
Leikkimielisyys pitää mielen virkeänä, ja se kuuluu olennaisesti mielestäni myös terveisiin ihmissuhteisiin. Olkaa avoimia elämälle – hymyilkää ja flirttailkaa jos siltä tuntuu. Elämme vai kerran. Ja mikäli tielle sattuu nainen jonka kanssa kemiat todella kohtaavat – ottakaa riski ja katsokaa mihin se voi johtaa. Elämä on uusia aloituksia. Jos homma ei toimi, olet yhtä kokemusta rikkaampi jatkamaan seikkailua. Hyvää naistenpäivää!

Teksti by Matias / Scandinavian Hunks


Location Hotelli Marski
Photos by Aki Stålhane
Hair by Milka / Revolution Hair & Revlon
Style by Sanna / UNIQ - Entertainment
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti