Sivut

maanantai 4. toukokuuta 2015

Esittelyssä: Matias

Nimeni on Matias ja olen esiintynyt Scandinavian Hunksien riveissä jo vuodesta 2007.
Liityin ryhmään palavasta halusta esiintyä, sekä uteliaisuudesta nähdä ja kokea maailmaa tien päällä. Lukioikäisenä kiinnostuin kuntosaliharjoittelusta ja ajauduin kamppailulajien pariin ystäväni innoittamana. Tulevaisuus oli vielä auki, hakeuduin töihin varastolle ja suoritin vuoden sotilaspoliisijohtaja- koulutuksen Suomen Puolustusvoimissa. Hain vielä paikkaani maailmassa, kävin töiden ohella kuntosaliohjaajakoulutuksen ja hain eri kouluihin opiskelemaan.

Kun kuulin Hunks-ryhmän etsivän joukkoonsa uusia lahjakkuuksia, tartuin tilaisuuteen ja hain ryhmän jäsenyyttä. Monivaiheisten karsintojen jälkeen tulin valituksi kokoonpanoon 50 hakijan joukosta. Nyt, vuosia myöhemmin, nautin edelleen esiintymisestä ja teen tätä sydämellä, rakkaudesta lajiin.

Koettelemuksista huolimatta uskon aina että asioilla on tapana järjestyä. Siksi pyrin löytämään ilon ja positiivisen merkityksen kaikesta mitä elämä tuo eteen. Haluan myös esiintyjänä antaa yleisölle annoksen sitä hyvää, myönteistä energiaa, joka toimii polttoaineena omassa elämässäni.
Tavaramerkikseni on muodostunut hymy - ja se on aito.

Tiesitkö tämän minusta?:
- Minulla on ammattikorkeakoulututkinto kuntoutusalalta
- Työskentelen myös toimintaterapeuttina, personal trainerina sekä freelance mallina
- Tunnustaudun suureksi Jean-Claude van Damme faniksi
- Tiedän miltä tuntuu olla naimisissa 156cm pitkän naisen kanssa
- Voit seurata arkeani instagram-profiilini kautta @matiashunk

Elämänfilosofia/motto: Ihmisellä on tahto löytää elämälleen tarkoitus.

-Matias


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti